Heart 2 Art

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει το μάτι ως σύμβολο για …  πολλά πράγματα. Ίσως πιο διαδεδομένη είναι η σύνδεσή του με την ψυχή ή τα εσωτερικά μυστικά ενός ατόμου.

Πράγματι, τα μάτια μπορούν να δώσουν πολλά μυστικά, για το τι σκέφτεται και αισθάνεται ένας άνθρωπος. Σήμερα, ας συνδυάσουμε την καλλιτεχνική και πνευματική σημασία του ματιού, με τη δύναμη του υποσυνείδητου.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή των ματιών παρακάτω, και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Μην σκεφτείτε πάρα πολύ  γι ‘αυτό. Αφού κάνετε την επιλογή σας, διαβάστε για να ανακαλύψετε ένα κρυφό μέρος του εαυτού σας.

 

ΜΑΤΙ νο 1


 
Αν επιλέξατε το πρώτο μάτι, είστε ένα απίστευτα παθιασμένο και αυθόρμητο άτομο.

Προσέξτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πάθος και τον αυθορμητισμό για καλό, καθώς και τα δύο χαρακτηριστικά έρχονται παρέα με σκοτεινές πλευρές, που μπορούν να απελευθερώσουν το χάος και την αρνητική ενέργεια στη ζωή σας, αν δεν είστε προσεκτικοί.

 

ΜΑΤΙ νο 2

 
Είστε ένας άντρας ή μια γυναίκα με πολλά μυστικά. Οι προηγούμενες εμπειρίες, σας έχουν διδάξει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος όχι μόνο να επιβιώσετε, αλλά και να αποκτήσετε ότι θέλετε από τις φιλίες και τις σχέσεις.

Αυτό μπορεί να είναι πολύτιμο πλεονέκτημα, αλλά μην φοβάστε να ανοιχτείτε σε όσους έχουν δείξει το βαθύ ενδιαφέρον τους για εσάς.

 

ΜΑΤΙ νο 3

Εάν το τρίτο μάτι είναι αυτό που σας αρέσει, είστε σε μεγάλη αρμονία με τη φύση. Η φύση είναι ένα βασικό κομμάτι της αύρας σας, και λειτουργείτε καλύτερα όταν μπορείτε να έχετε συχνή επαφή με την φύση, έστω και με την μορφή μικρών αποδράσεων.

 

ΜΑΤΙ νο 4


 
Είστε ένας τελειομανής άνθρωπος, που αγαπά να υπολογίζει τις λεπτομέρειες, των φαινομενικά περίπλοκων εννοιών, των πραγμάτων και των ανθρώπων. Αντιμετωπίζοντας την ζωή κατάματα,  δεν έχει σημασίας το είδος του παιχνιδιού για σας… προτιμάτε περισσότερο, να εξερευνήσετε τις πιο περίπλοκες καταστάσεις.

Μην φοβάστε να χαλαρώσετε, και να διευκολύνετε τον εαυτό σας μερικές φορές. Καλό είναι να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας.

 

ΜΑΤΙ νο 5


Είστε ένα ζωντανό αίνιγμα – ένας ειδήμων της χειραγώγησης. Αγαπάτε να κάνετε τους ανθρώπους να κοπιάζουν για να σας μάθουν.

Οι προηγούμενες εμπειρίες στη ζωή, σας έκαναν να νιώσετε την προδοσία. Σας έμαθαν, να είναι αυτός ο τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε ωστόσο, να είστε σοφοί σχετικά με το ποιον χειρίζεστε. Μπορεί να αποτρέψετε ακούσια, εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσάς και σας αγαπούν.

 

ΜΑΤΙ νο 6

Αν επιλέξατε αυτό το μάτι, είστε ένας πολύ μυστηριώδης άνθρωπος. Μαγεύετε όλους εκείνους, με τους οποίους έρχεστε σε επαφή.

Θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε αυτή την εξουσία πλήρως, όταν χρησιμοποιείτε την ενέργεια σας, για να γίνετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεν έχετε λόγο να είστε τόσο άτολμοι και συνεσταλμένοι, όσο είστε. Ξεπεράστε αυτό, και θα συνειδητοποιήσετε ότι η εσωτερική σας αγάπη, είναι ακόμα μεγαλύτερη από ότι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

 


ΜΑΤΙ νο 7

Τέλος, αν το μάτι αριθμός επτά τράβηξε την προσοχή σας, η ψυχή σας φυλάει πολλά μυστικά. Θα προτιμούσατε οι άνθρωποι να μην ήξεραν τα πάντα για εσάς. Ταυτόχρονα, όμως, είστε πολύ ειλικρινείς και τίμιοι.

Η μυστικοπαθής φύση σας, προέρχεται από την επιθυμία να δελεαστούν οι άλλοι, να θέλουν να μάθουν περισσότερα για εσάς.

πηγή: david wolf

YOU MIGHT ALSO LIKE

RECENT POSTS

Close Menu