Heart 2 Art

ΖΩΔΙΑ:ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ


Η συνάντηση με την “αδελφή ψυχή”, είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι σκέφτονται σε καθημερινή βάση. Δυστυχώς, οι ακριβείς ιδιότητες που ζητάμε από έναν σύντροφο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν καθώς ερχόμαστε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και τις ενέργειές τους.

Σήμερα, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που χρειάζεστε από ένα σύντροφο, όπως προσδιορίζεται από το ζώδιο σας. Αυτή η λίστα  θα είναι σταθερή, ανεξάρτητα από τις μεταβαλλόμενες ενέργειες που κυριαρχούν συχνά στη ζωή μας.

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

 

Όταν πρόκειται για σύντροφο, δεν θα είστε ικανοποιημένοι μέχρι να βρείτε κάποιον που να σας προκαλεί. Με απλά λόγια, χρειάζεστε κάποιον που θα είναι περισσότερο επιθετικός αντί παθητικός. Κάποιος που δεν φοβάται να σας πει πράγματα, που δεν θέλετε να ακούσετε.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

 

Χρειάζεστε έναν σύντροφο που σας ωθεί να γίνετε καλύτερος από ποτέ. Ξέρετε αυτό που λένε, η μιζέρια θέλει παρέα; Χρειάζεστε κάποιον που δεν θα βαρεθεί μαζί σας όταν νοιώθετε άθλια, αλλά θα σας ωθήσει να σηκωθείτε και να φτιάξετε την καλύτερη μέρα που  είχατε ποτέ.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Επειδή το μυαλό σας κρατά συνεχώς ένα εκατομμύριο ιδέες και σχέδια, χρειάζεστε κάποιον που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την ενέργειά σας, σε κάτι συνεκτικό που σας βοηθά να  προχωρήσετε στη ζωή. Ένα τέτοιο πρόσωπο θα έρθει σε σας, και θα σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο, με το οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε και να οικοδομήσετε μια ζωή μαζί.


Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

 

Χρειάζεστε έναν καλό ακροατή, που θα ακούει τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, χωρίς να κρίνει. Ένα τέτοιο πρόσωπο πρέπει να είναι συμπονετικό, και ικανό να σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις στα προβλήματά σας.

 
Λέων (21 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Χρειάζεστε ένα σύντροφο, που να καταλαβαίνει ότι το πρόσωπο που δείχνετε δημόσια, δεν αντιπροσωπεύει αναγκαστικά, αυτό που πραγματικά  είστε. Ναι, σας αρέσει να είστε στο επίκεντρο της προσοχής, και να κρατάτε συνεχώς τον εαυτό σας σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορείτε να αφήσετε τη μάσκα να γλιστρήσει και να αποκαλύψετε τον αληθινό εαυτό σας, σε αυτούς που έχετε οικεία σχέση μαζί τους.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

 

Ο τέλειος σύντροφος για εσάς, είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να δεχτείτε τον εαυτό σας. Είστε ήδη σούπερ αυτοκριτικός. Ως εκ τούτου, αντίθετα από κάποια άλλα ζώδια, δεν χρειάζεστε κάποιον που σας πιέζει συνεχώς για βελτίωση. Χρειάζεστε κάποιον που σας δέχεται και σας αγαπάει για αυτό που είστε.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

 

Χρειάζεστε έναν σύντροφο, που μπορεί να σας δείξει ότι είναι εντάξει να βγαίνετε από το προσκήνιο καμιά φορά. Έχετε συνηθίσει να είστε γύρω από ανθρώπους συνεχώς, και να είστε το κέντρο της προσοχής. Ο σωστός σύντροφος για εσάς, είναι αυτός που θα σας δώσει σκόπιμα διάλειμμα κάποιες φορές, για να δείξετε ότι μπορείτε να επιβιώσετε μόνοι σας, με τις δικές σας σκέψεις και πράξεις.


 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το πιο πολύτιμο χαρακτηριστικό ενός συντρόφου που θα έχει σχέση σχέση μαζί σας, είναι η αξιοπιστία. Στο παρελθόν, είχατε αναπτύξει έναν φόβο, να είστε πραγματικά κοντά με τους ανθρώπους στη ζωή σας, λόγω του ότι προδόθηκε η εμπιστοσύνη σας.
Ο σωστός σύντροφος, θα σας κάνει να νιώσετε άνετα να εμπιστευθείτε ξανά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

 

Χρειάζεστε έναν σύντροφο, που αγαπά την αλλαγή και την περιπέτεια. Θα βαρεθείτε μέχρι θανάτου, από κάποιον που θα προτιμούσε να μείνει μέσα, και δεν έχει διάθεση για ταξίδια. Αυτό που χρειάζεστε, είναι κάποιον που αγαπά την περιπέτεια, και συχνά σας εκπλήσσει με την αυθόρμητη φύση του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Χρειάζεστε έναν σύντροφο, ο οποίος μπορεί να βλέπει πέρα από το προβλέψιμο, συντηρητικό πρόσωπο που δείχνετε στον κόσμο, και να δει τον ενθουσιασμό μέσα σας. Το σωστό άτομο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, και να παίρνετε τη ζωή πιο ανάλαφρα, πιο συχνά. Αυτό θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε τέτοια ύψη εξερεύνησης και ανακάλυψης του εαυτού σας, που δεν έχετε φανταστεί ποτέ.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

 

Ο σωστός σύντροφος για εσάς, είναι αυτός που υποστηρίζει τις πιο τρελές και πιο παράλογες ιδέες σας. Είστε περιτριγυρισμένοι από πολλούς ανθρώπους που σας αμφισβητούν. Ο σωστός σύντροφος, θα είναι πάντα εκεί για σας.

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

 

Χρειάζεστε έναν θετικό σύντροφο, που θα σας γεμίσει με ζεστά συναισθήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση ζωής, που θα σας επιτρέπει να απελευθερώσετε τη δημιουργική πλευρά σας!

 


πηγή: david wolf

YOU MIGHT ALSO LIKE

RECENT POSTS

Close Menu