Heart 2 Art

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΖΩΔΙΑ


Ανεξάρτητα από το σε ποιο ζώδιο έχετε γεννηθεί , ο καθένας έχει κάποια μορφή δημιουργικότητας. Ωστόσο, κάποια ζώδιο έχουν εμφανίσει πιο δημιουργικές πλευρές.
Ορισμένα ζώδια έχουν μια μοναδική ικανότητα, για παράδειγμα, να σκεφτούν έξω από τα δεδομένα. Άλλοι έχουν την αίσθηση του ρομαντισμού, της ποίησης και της λογοτεχνίας. Και κάποια ζώδια έχουν την ικανότητα να ερμηνεύουν πίνακες ή σκίτσα. Ποια ζώδια είναι τα πιο δημιουργικά; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε! 

Εδώ είναι τα 5 πιο δημιουργικά ζώδια:

 

ΤΑΥΡΟΣ – 21 Απριλίου- 20 Μαίου

Αυτοί που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο έχουν ατέλειωτη ενέργεια, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Αυτή είναι η τέλεια συνθήκη για μια δημιουργική στάση ζωής. Ο Ταύρος μπορεί να δημιουργήσει οτιδήποτε, από μια όμορφη ιστορία, ή ακόμα και από ένα όμορφα διακοσμημένο εσωτερικό ενός σπιτιού.
Ωστόσο, ο Ταύρος είναι προσεκτικό άτομο και είναι συνήθως περισσότερο  πρακτικός. Αυτά δεν είναι τα χαρακτηριστικά που συνήθως συνδέουμε με την δημιουργικότητα. Ακόμα, ο Ταύρος πιστεύει στο ρομαντισμό, που τον κάνει να συνδεθεί με τη δημιουργική του πλευρά.

Οι διάσημοι Ταύροι περιλαμβάνουν την Adele και τον Sam Smith. Και των δύο οι στίχοι τραγουδιών τους, για μερικούς, αγγίζουν την ψυχή, και γεμάτοι δημιουργικό, ρομαντικό βάθος.

 

ΛΕΩΝ – 23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Οι Λέοντες είναι φυσικοί ηγέτες. Είναι επίσης ανήσυχοι, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, αν η ενέργειά τους δεν αξιοποιηθεί. Ο γεμάτος ενέργεια Λέων πρέπει να μείνει μόνος του για να μπορέσει να δημιουργήσει. Η δημιουργικότητά τους θα ρέει ελεύθερα και από διάφορες πηγές, και θα προέρχονται από τις περιπέτειές τους και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν.
Ο Λέων είναι γνωστός για την προσφορά φρέσκων, καινοτόμων ιδεών στο τραπέζι της δημιουργικότητας. Οι πιθανότητες είναι, ανεξάρτητα από το τι βάζουν σκοπό να κάνουν, οι Λέοντες να πετύχουν.

Οι διάσημοι δημιουργικοί Λέοντες, περιλαμβάνουν τους Barack Obama, Jennifer Lawrence, Daniel Radcliffe και μία από τις πιο διάσημες μουσικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, την Whitney Houston.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ – 24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Αυτό το ζώδιο συχνά προσπαθεί για την τελειότητα, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την δημιουργική πλευρά τους. Οι Παρθένοι αγαπούν την τέχνη, την ανάγνωση της λογοτεχνίας και τη δημιουργική γραφή. Έχουν την έμφυτη ικανότητα να αναλύουν ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες, καθιστώντας τους εμπειρογνώμονες στη γραμματική και τη στίξη. Έπειτα, έχουν μια έντονη επιθυμία να δημιουργήσουν προϊόντα που θα εμπνεύσουν άλλους.

Θα βρείτε ότι πολλοί διάσημοι Παρθένοι είναι συγγραφείς, όπως ο Roald Dahl, ο Stephen King και ο John Green.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αυτό το ζώδιο είναι φιλόδοξο και αποφασισμένο να επιτύχει τους στόχους του. Δουλεύουν σκληρά, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά δημιουργικοί. Και ενώ είναι δημιουργικοί με πολλαπλές τρόπους, μοιάζουν πραγματικά να λάμπουν όταν πρόκειται για μουσική.
Οι Αιγόκεροι είναι σε θέση να εκφραστούν πλήρως, μέσα από την τέχνη της μουσικής. Μπορείτε επίσης να βρείτε Αιγόκερους παθιασμένους με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας ή γλυπτικής – οτιδήποτε περιλαμβάνει ένα αριστούργημα.

Οι διάσημοι μουσικοί Αιγόκεροι, περιλαμβάνουν τους David Bowie, Dolly Parton και Elvis Presley. ¨Ολοι ξεχωρίζουν με την αξία τους, και  μέσα από την τέχνη τους, με τον τρόπο ενός αληθινού Αιγόκερω.

 

ΙΧΘΕΙΣ-20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθείς είναι  σούπερ δημιουργικοί!  Διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών ταλέντων. Για παράδειγμα, είναι βαθιά συνδεδεμένοι με τη μουσική, αλλά έχουν και μια κλίση για χορό, ζωγραφική και σκίτσο. Ο Ιχθείς είναι ένας ονειροπόλος, που πάντα δημιουργεί τρόπους, για να καταστήσει πιο συγκινητικό αυτόν τον αδυσώπητο και θλιβερό κόσμο.
Στην πραγματικότητα, η δημιουργικότητά τους είναι ο μόνος τρόπος για να κατανοήσουν τον κόσμο. Η δημιουργική ευελιξία τους, τους καθιστά ικανούς για μια λίστα επαγγελμάτων, όπως  επιχειρηματίας, συγγραφέας ή εικονογράφος.

Οι διάσημοι Ιχθείς περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τον Steve Jobs, την Rhianna και τον Dr. Seuss.
 


πηγή: david wolf

YOU MIGHT ALSO LIKE

RECENT POSTS

Close Menu