Heart 2 Art

THE TEAM

   ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ    ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Ο ιστότοπος αυτός επιχειρεί ν’ασχοληθεί, με την μόδα, την τέχνη, τους ανθρώπους. ‘Ολους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως,  (…. κουτσοί,στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα ένα πράγμα….) σε μια προσπάθεια να εξερευνήσει την ζωή γενικότερα.

Προσπαθεί να δεί τα θέματα με τα οποία θ’ασχοληθεί, με μία δική του, ιδιαίτερη ματιά, ( όχι αλλήθωρη ), όπως ιδιαίτεροι είμαστε όλοι μας, ( πάλι όχι αλλήθωροι ) , ελπίζοντας μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πολύχρωμο, να ανακαλύψει κι άλλες, ενδιαφέρουσες πλευρές.

​Σαν ένα μικρό Γαλατικό χωριό, αντιστέκεται στην κατοχή της υποκρισίας, της απληστίας, της απανθρωπιάς, και της γενικότερης μιζέριας, που προσπαθούν να μας επιβάλλουν…….

“αυτοί οι τρελλοί Ρωμαίοι”!

​Για να “μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι” λοιπόν, όλοι εμείς οι Γαλάτες, ….. συγνώμη….

οι Έλληνες εννοούσα, (βλέπετε μοιάζουμε πολύ, εύκολο να μπερδευτείς…)  ,

ας αντισταθούμε, κάνοντας κάθε βράδυ μια μεγάλη γιορτή. Σαν την γιορτή του Γαλατικού χωριού. Και δεν πειράζει αν ο Μαζεστίξ μας παιδεύει, κι αν ο Αλφαβητίξ μας σερβίρει σάπια ψάρια.

Εμείς θα βάζουμε τον Κακοφωνίξ να μας τραγουδάει, και θα τα ξεχνάμε όλα!

ΟΒΕΛΙΞ  :  ΝΑΝΣΥ ΜΑΡΗ

 

 

               =

Blogger,  Actress, Fashion Editor, Artist, κι όλα αυτά τα εντυπωσιακά και κουλά που δεν καταλαβαίνει κανείς. Με λίγα λόγια, ενδυματολόγος, ηθοποιός, νομίζει καλλιτέχνης, και γενικώς μια τρελή που γράφει διάφορα,  και νομίζει ότι τα διαβάζουν.

ΑΣΤΕΡΙΞ  :  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

               

 

               =

Electronic engineer, programmer,site designer, κι όλα αυτά τα ακαταλαβίστικα , που έχουν να κάνουν με υπολογιστές, προγράμματα, εφαρμογές , ίντερνετ κλπ. Αυτά  που μας σπάνε τα νεύρα καθημερινά όταν δεν μπορούμε να τα χειριστούμε, και τρέχουμε σε κάτι τύπους σαν κι αυτόν, για να μας βοηθήσουν. Επίσης, του σπάει τα νεύρα ο Οβελίξ καθημερινά, με τις ατελείωτες ερωτήσεις του. Του περνάει απ’το μυαλό ο φόνος, αλλά θα προτιμούσε να το αποφύγει.

 

 

ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ  :  JULIANE BIALLAS

 

         

               =

 

Photographer, graphic designer, model,  κι ότι έχει να κάνει με την μαγεία της τέχνης και της ομορφιάς. Όλα τα ψωνίστικα  όπως η φωτογραφία,  η γραφιστκή, το μόντελινγκ κλπ. Ευτυχώς η ίδια την γλύτωσε και δεν είναι ψώνιο, αλλά μεγάλο ταλέντο. Απίστευτα έμπειρη, λειτουργεί και κάτι σαν τον Ψινάκη του σαιτ.  Επίσης  της σπάει τα νεύρα ο Οβελίξ, αλλά κρατιέται, γιατί κι αυτή αποφεύγει τον φόνο.

 

 

ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

              =

Advisor, problem solver, δηλαδή όλα αυτά τα δύσκολα που έχουν να κάνουν με την παραγωγή, την διεύθυνση, την συμβουλευτική κλπ. Ένας λογικός άνθρωπος, με πολλά ταλέντα, που έχει μπλέξει με τους τρελλούς που το παίζουν καλλιτέχνες, και δεν τον αφήνουν να εκφραστεί. Παρόλο που μονίμως τους σώνει από διάφορα προβλήματα.  Σε αυτό τον παρηγορεί ο Αστερίξ, που τραβάει τα ίδια. Είναι τόσο λογικός, που δεν σκέφτεται καν τον φόνο.

ΙΝΤΕΦΙΞ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

               =

Site mascot, cute, maltez , η μασκοτ αυτού του ιστότοπου, μες την χαριτωμενιά, και βρίσκεται εδώ, γιατί όλο και κάπου πάνω του θα πέφτετε, αλλά το βασικότερο……γιατί τον γουστάρουμε και μας φτιάχνει το κέφι. Από το μυαλό του περνούν πολλά. Με κυριότερα τα κοψίδια, τα λουκάνικα, τα μπιφτέκια,  η θηλυκιά η σκυλίτσα του γείτονα, και που θα την πετύχει, αλλά το κυριότερο………”που είναι η παντόφλα του Αστερίξ,;…..γιατί δεν την βρίσκω πια;…..δεν θα το βάλω κάτω , όταν την βρώ θα  την ξεσκίσω! Όπως επίσης θα καταφέρω να φάω κι αυτό ο φωτάκι (του λέιζερ) αρκεί να μείνει ακίνητο το ρημαδιασμένο!!” Ο μόνος ικανός για φόνο !

Close Menu